Jaramba – ABC 123 & lek 2-5 år VARY

Jaramba – ABC 123 & lek 2-5 år VARY

Game Information of Jaramba - ABC 123 & lek 2-5 år

App Name Jaramba - ABC 123 & lek 2-5 år
Package Name air.com.streamience.jaramba
Version VARY
Rating 0
Size
Requirement 4.4
Updated 2022-10-13T19:23:13.000Z
Installs 100,000+
Category Educational, Games
Developer

Description of Jaramba - ABC 123 & lek 2-5 år Mod Apk Game - Download Game Mod Apk Free, Hack Games

Jaramba är Sveriges största skattkammare för barn mellan 2-5 år, fylld med filmer, böcker, sånger och spel. På ett roligt sätt utvecklar Jaramba ordförrådet och lär barnen att räkna och stava. Jaramba innehåller unikt material såväl som samarbeten med välkända barnfigurer, sorterat i spellistor som uppdateras genom årets alla säsonger. Genom att kombinera spännande äventyr med pedagogiskt innehåll inspireras barnen att leka sig till kunskap.

Varför välja Jaramba?
– Sveriges största prenumerationstjänst med över 800 olika aktiviteter speciellt utvalda för att vara lika roliga som utvecklande.
– Tryggt och säkert – fri från externa länkar, reklam och köp i appen.
– Unikt innehåll såväl som äventyr med barnfavoriter som Hello Kitty, Pino, Peppy Pals, Miffy, Timmy Lamm, Pocoyo, Babyloonz, Josie & Nani, Kompisar, Svea, Tottas saker, Brokiga, Flisan, Paddington och många fler.
– Material som är sorterat efter barnens intressen i spellistor, med teman som dinosaurier, djur, fordon, födelsedag, musik, prinsar & prinsessor, stjärnor & planeter, med mera.
– Spellistor som varieras efter årets säsonger, som sportlov, påsk, sommar, skolstart, halloween och jul.
– Prova gratis i 30 dagar, avsluta din prenumeration när du vill!

Lär med Jaramba
I Jaramba får barn upptäcka en rolig och spännande värld av språk, matematik, naturvetenskap, kreativitet, värdegrund och mycket mer, helt i sin egen takt. Jaramba gör det kul att lära sig färger, former, siffror, bokstäver samtidigt som appen bygger upp ordförråd och finmotorik.

Vad för slags innehåll finns i Jaramba?
– Läs och lyssna på böcker
– Se filmer och dokumentärklipp
– Utveckla kreativiteten genom att rita, färglägga och måla, eller måla med siffror
– Räkna, stava, hitta bokstaven och träna på alfabetet
– Lägg pussel, hitta gömda saker, utforska labyrinter och finn fem fel
– Spela memory, lotto och frågesport
– Lyssnings- och sorteringsövningar
– Aktiviteter som uppmanar öppen lek och fritt skapande

Säsongslistor
Jaramba erbjuder mängder av innehåll som ständigt uppdateras. Det händer alltid något nytt och spännande. Spöka med Jaramba på Halloween, leta efter ägg under påsken och öppna luckor i julkalendern. Häng med på sommar-, höst-, jul-, sport- och påsklov. Eller varför inte gnugga geniknölarna till skolstart?

Tryggt och säkert
Jaramba skapades ur en övertygelse om att digitala verktyg har en viktig roll att spela i barns lärande och att de ska utveckla barnens kreativitet och nyfikenhet. Vi drivs av att skapa en trygg och lekfull plats, fri från reklam, länkar och köp i appen. Du som förälder slipper leta efter appar som är lämpliga för barn och vi skyddar ditt barns integritet till 100 procent.

Hur fungerar Jaramba?
Vi har tillsammans med pedagoger inom förskolan tagit fram innehåll som tillåter barn att fungera som barn intuitivt fungerar – nyfiket, lekfullt och genom att upprepa. Våra spellistor samlas på ett hjul som uppmanar barn att utforska Jarambas innehåll efter intresse och i sin egen takt. För vuxna kan Jaramba verka lite snurrigt. För barn däremot är Jaramba en helt annan upplevelse!

Jaramba prenumeration
– För 79kr i månaden får du full tillgång till allt i Jaramba.
– Prenumerationen kommer att automatiskt att förnyas varje månad via ditt Google Play-konto tills du väljer att avsluta. Det kan du själv göra när som helst under Mina prenumerationer. Ändringar kan ta upp till 24 timmar innan de slår igenom.
– Om du inte startade din prenumeration via Google Play Store kan du ändra inställningarna genom Jarambas Mina Sidor.

Jaramba finns även i en version för förskolan.
Vår Integritetspolicy: https://www.jaramba.se/policy/
Allmänna villkor: https://www.jaramba.se/villkor/

Game Id: air.com.streamience.jaramba